Апоел Рамат Ган - Апоел Кфар Саба

Група за Изпадане ЛЛ - Израел

18.05.2018 16:00

0 - 5

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:2.55 (среден)
bet365

Като днешна прогноза мисля да опитам да прогнозирам сблъсъка между футболните отбори на Апоел Рамат Ган и Апоел Кфар Саба от 7-ия кръг на футболния сезон в Израел в Група за Изпадане ЛЛ. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Апоел Кфар Саба на своя стадион.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Апоел Рамат Ган

Футболистите на отбора домакин са 4-ти в класирането с 47 точки, след 4 победи и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 6 мача имат голова разлика 11-3. У дома Апоел Рамат Ган е играл 2 двубоя досега, в които е записал една победа и 1 загуба, при голова разлика 2-1.

В предишните си 6 официални двубоя в Група за Изпадане ЛЛ футболистите на Апоел Рамат Ган са записали 4 победи и 2 загуби, при голова разлика вкарани 11 гола и получени 3 гола.

Апоел Кфар Саба

Гостуващият тим на Апоел Кфар Саба е 6-ти във временното подреждане с актив от 44 точки, след една победа и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните 6 двубоя има отрицателна голова разлика 4-10. Навън съставът е играл 2 двубоя досега, в които има 2 последователни загуби, при голова разлика 1-6.

В последните си 6 официални срещи в Група за Изпадане ЛЛ съставът на Апоел Кфар Саба има в актива си 1 победа и 5 загуби, при обща голова разлика 4 вкарани и 10 получени гола.

Апоел Рамат Ган - Апоел Кфар Саба - преки двубои

.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините е с 2 победи в Израел, а на своя стадион има победа в предишния си двубой.

Съставът на Апоел Кфар Саба постигна успех в последния си мач в първенството, а като гост е с 2 поредни поражения.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 2.55

bet365