Апоел Раанана - Ирони Кирят Шмона

Висша Лига - Израел

29.01.2020 19:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.53 (среден)
bet365

През днешният ден ще се спра на двубоя от 21-ия кръг на настоящето футболно първенство в Висша Лига на Израел между футболните тимове на Апоел Раанана и Ирони Кирят Шмона. Футболистите на Апоел Раанана излизат срещу футболистите на Ирони Кирят Шмона на Левита.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Апоел Раанана

Играчите на състава домакин са 13-ти във временното подреждане с актив от 15 точки, от 2 победи, 9 равенства и 9 загуби от старта на първенството, като в изиграните 20 мача са вкарали 17 попадения в противниковата врата и са инкасирали 32 попадения в мрежата си. На собствения си терен съставът е изиграл 10 мача досега, в които е записал 2 победи, 7 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 9-9.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига съставът на Апоел Раанана има на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 12 получени гола.

Ирони Кирят Шмона

Тимът на гостите от Ирони Кирят Шмона е 11-ти във временното подреждане с актив от 18 точки, от 5 победи, 3 равенства и 12 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 20 мача е вкарал 19 попадения в противниковата врата и е инкасирал 26 гола в мрежата си. Далеч от дома тимът има 9 мача досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 6 загуби, при голова разлика 10-14.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига съставът на Ирони Кирят Шмона е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 6 получени гола.

Апоел Раанана - Ирони Кирят Шмона - директни срещи

В последните 5 играни двубоя между двата противника, Апоел Раанана има постигнати 2 успеха, отбора на Ирони Кирят Шмона има спечеленa 1 победа, а в 2 срещи двата тима не са съумели да се победят, при обща голова разлика 6-4. В предишните 2 двубоя на своя терен Левита с Ирони Кирят Шмона, играчите на Апоел Раанана са записали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Апоел Раанана постигна равенство в последния кръг в първенството на Израел, а при домакинствата си има успех в предишния си двубой.

Тимът на Ирони Кирят Шмона постигна равенство в предишния си двубой в първенството на Израел, а на чужд терен допусна неуспех в предишния си мач.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.53

bet365