Апоел Петах Тиква - Апоел Катамон Йерусалим

Лига Леумит - Израел

07.01.2019 19:00

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:2
Коефициент:2.00 (среден)
bet365

Днес ще се състои футболния двубой между футболните отбори на Апоел Петах Тиква и Апоел Катамон Йерусалим от 19-ия кръг на футболния сезон в Лига Леумит на Израел. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Апоел Катамон Йерусалим.

Фактите за днешния футболен мач:

Апоел Петах Тиква

Футболистите на Апоел Петах Тиква са 15-ти в таблицата с актив от 10 точки, събрани след 5 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 срещи са отбелязали 22 попадения в противниковата врата и са инкасирали 21 попадения в мрежата си. Като домакин Апоел Петах Тиква е изиграл 8 мача досега, в които има 3 победи, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 11 гола в мрежата на гостуващите тимове и е позволил да му отбележат 8 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Леумит футболистите на Апоел Петах Тиква са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са разписали в противниковата мрежа 9 гола и са допуснали 8 гола от противниковите отбори.

Апоел Катамон Йерусалим

Гостуващият състав на Апоел Катамон Йерусалим се намира на трета позиция в таблицата със събрани 31 точки, събрани след 9 победи, 4 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 17 двубоя има положителна голова разлика 29-19. Навън отборът има 8 срещи досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 14 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Апоел Катамон Йерусалим са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са записали в вратата на своите съперници 6 гола и са получили 9 гола от играчите на противниците си.

Апоел Петах Тиква - Апоел Катамон Йерусалим - преки мачове

В последните 5 играни мача между двата противника, Апоел Петах Тиква е постигнал една победа, отбора на Апоел Катамон Йерусалим също е спечелил една победа, а в 3 мача двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 5-5. В последните 2 срещи пред своите привърженици с Апоел Катамон Йерусалим, Домакините от Апоел Петах Тиква са записали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Апоел Петах Тиква допусна загуба в последния кръг в Израел, а на своя стадион постигна равенство в предишната си среща.

Отборът на Апоел Катамон Йерусалим стигна до равенство в предишния кръг в Израел, а далеч от дома има поражение в предишната си среща.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 2.00

bet365