Анортозис - Аполон Лимасол

Първа Дивизия - Кипър

29.11.2021 17:45

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.44 (среден)

Прогнозата днес е за срещата между футболистите на Анортозис и Аполон Лимасол от поредния кръг на футболния шампионат в Кипър в Първа Дивизия.

Информация за днешната футболна среща:

Анортозис

Футболистите на Анортозис са 9-ти във временното подреждане с актив от 12 точки, след 4 победи и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 9 мача имат голова разлика 12-14. На своя терен Анортозис е изиграл 4 мача, в които е записал 3 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 6-4.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Анортозис са постигнали 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 8 получени гола.

Аполон Лимасол

Съставът на гостите от Аполон Лимасол е 1-ви в таблицата с 24 точки, след 8 победи и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 10 мача е отбелязал 19 попадения в противниковата врата и е инкасирал 9 гола в своята мрежа. На чужд терен тимът има 4 мача до момента, в които е записал 3 победи и една загуба, отбелязал е 4 попадения във вратата на противниците си и е допуснал само един гол в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Аполон Лимасол е постигнал 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 11-6.

Анортозис - Аполон Лимасол - директни двубои

В предишните 5 играни сблъсъка между двата съперника, тимът на Анортозис е постигнал една победа, а отбора на Аполон Лимасол има записани 4 успеха, при общо голово съотношение 6-12. В последните 2 мача пред своите привърженици срещу тима на Аполон Лимасол, футболистите на Анортозис са постигнали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините допусна поражение в предишния си мач в първенството, а у дома има победа в последната си среща.

Съставът на гостите е в серия от 4 поредни победи в шампионата на Кипър, а на чужд терен има успех в предишния си двубой.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.44