Амщетен - Форвартс Щайр

Втора Лига - Австрия

13.09.2019 19:30

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:2.00 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за двубоя от 7-ия кръг на сезона в Втора Лига на Австрия между Амщетен и Форвартс Щайр. Амщетен приемат на домашния си терен гостуващия футболен отбор на Форвартс Щайр.

Накратко информацията за предстоящата среща:

Амщетен

Амщетен са на 14-то място в класирането с общ сбор от 6 точки, след 2 победи и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 6 срещи са реализирали 10 гола в противниковата врата и са получили 16 гола в собствената мрежа. На домашна сцена съставът е изиграл 3 двубоя досега, в които има 1 победа и 2 загуби, при обща голова разлика 5-8.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Амщетен са записали 2 победи и 4 загуби, като са реализирали в мрежата на съперниците си 10 гола и са получили 16 попадения от играчите на съперниците си.

Форвартс Щайр

Гостуващият отбор на Форвартс Щайр е трети във временното класиране с 12 точки, след 4 победи и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните 6 срещи има положителна голова разлика 11-7. Като гост отборът има 2 двубоя, в които е записал една победа и 1 загуба, при голова разлика 5-4.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Форвартс Щайр е записал 4 победи и 2 загуби, при голова разлика вкарани 11 гола и получени 7 гола.

Амщетен - Форвартс Щайр - директни мачове

В предишните 2 играни сблъсъка между двата състава, Амщетен е постигнал 2 победи, а отбора на Форвартс Щайр няма спечелена нито една победа, при общо голово съотношение 8-1. В последната среща на своя стадион срещу Форвартс Щайр, футболистите на Амщетен са записали една победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от Амщетен е с 4 последователни поражения в шампионата на Австрия, а на собствения си стадион е с 2 поредни загуби.

Съставът на Форвартс Щайр е в серия от 3 последователни победи в шампионата, а на чужд терен постигна успех в последната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 2.00

bet365