Аморебиета - Калахора

Примера Дивисион РФЕФ Група 2 - Испания

07.12.2022 20:00

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.22 (среден)

През днешният ден ще се спра на футболния сблъсък от 15-ия кръг на текущият футболен шампионат в Испания в турнира Примера Дивисион РФЕФ Група 2 между футболните тимове на Аморебиета и Калахора.

Информация за днешната футболна среща:

Аморебиета

Футболистите на домакините от Аморебиета са на 8-мо място в класирането с актив от 19 точки, записани след 5 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя имат голова разлика 19-14. Като домакин тимът има 7 срещи до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и 1 загуба, реализирал е 11 попадения в мрежата на съперниците си и е позволил да му вкарат 4 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Аморебиета са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 2 гола.

Калахора

Гостуващият отбор на Калахора е 20-ти в класирането с 12 точки, след 2 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 14 мача е реализирал 10 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 16 гола в собствената мрежа. Далеч от дома тимът е играл 7 мача до момента, в които има една победа, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 3 гола в противниковата мрежа и е получил 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Калахора имат записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са записали в мрежата на своите противници 6 гола и са допуснали 10 попадения от противниковите състави.

Аморебиета - Калахора - директни мачове

В предишните 5 играни срещи между двата тима, Аморебиета е записал 1 победа, Калахора също е спечелил една победа, а 3 двубоя са завършили реми, при обща голова разлика 1-2. В предишните 2 двубоя пред своите фенове срещу отбора на Калахора, играчите на Аморебиета имат 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините е с 2 последователни равни срещи в първенството, а на собствения си терен постигна реми в предишната си среща.

Съставът на гостите от Калахора е в серия от 2 последователни загуби в Испания, а като гост допусна неуспех в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.22