Алтай Измир - Генчлербирлиги

ТФФ Първа Лига - Турция

21.11.2022 19:00

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.33 (среден)

Днес ще се спра на сблъсъка от 14-ия кръг на футболния шампионат в ТФФ Първа Лига на Турция между футболистите на Алтай Измир и Генчлербирлиги. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия отбор на Генчлербирлиги на домашния си стадион.

Факти и статистика за днешния футболен мач:

Алтай Измир

Великия Алтай заемат 14-то място в класирането с актив от 15 точки, постигнати след 3 победи, 6 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 13 срещи са вкарали 11 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 13 попадения в мрежата си. У дома Алтай Измир има 7 мача, в които има 1 победа, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 5 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Алтай Измир е записал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 6 гола.

Генчлербирлиги

Гостуващият отбор на Генчлербирлиги е 18-ти в класирането с актив от 7 точки, от 1 победа, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 12 мача има голова разлика 13-23. Навън съставът има 6 двубоя досега, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 7 попадения във вратата на приемащите го отбори и е допуснал 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Генчлербирлиги е постигнал 1 равенство и 5 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 4-13.

Алтай Измир - Генчлербирлиги - преки мачове

В предишните 2 изиграни сблъсъка между двата отбора, тимът на Алтай Измир няма нито една победа, а отбора на Генчлербирлиги има записани 2 успеха, при общо голово съотношение 0-2. В последната среща у дома срещу Генчлербирлиги, Домакините от Алтай Измир нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Алтай Измир постигна успех в последния си двубой в Турция, а на собствения си терен е с 2 равни срещи.

Тимът на гостите допусна неуспех в предишния кръг в шампионата на Турция, а далеч от дома постигна равенство в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.33