Алтънорду - Маниса ФК

ТФФ Първа Лига - Турция

28.11.2022 19:00

1 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.66 (среден)

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 15-ия кръг на сезона в ТФФ Първа Лига на Турция между съставите на Алтънорду и Маниса ФК. Треньора на домакините извежда на Алтай Алсанджак своите играчи срещу Маниса ФК.

Статистика за предстоящия двубой:

Алтънорду

Алтънорду са 16-ти в класирането с актив от 12 точки, записани след 3 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 срещи имат голова разлика 13-23. Пред собствените си почитатели тимът е играл 6 срещи досега, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, отбелязал е 4 попадения в противниковата врата и е допуснал 13 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Алтънорду има в актива си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 11 гола.

Маниса ФК

Гостуващият отбор на Маниса ФК е на 9-то място във временното подреждане с 20 точки, записани след 5 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 двубоя е реализирал 19 гола в мрежата на съперниците си и е позволил да му отбележат 19 гола в мрежата си. Навън съставът има 5 срещи досега, в които има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, отбелязал е 6 попадения в противниковата врата и е допуснал 8 попадения в собствената врата.

В предишните си 6 официални срещи в ТФФ Първа Лига тимът на Маниса ФК има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са намъкнали на противника си 9 гола и са допуснали 7 попадения.

Алтънорду - Маниса ФК - преки двубои

В предишните 2 срещи между двата отбора, Алтънорду е спечелил 1 победа, а отбора на Маниса ФК също има записанa 1 победа, при обща голова разлика 1-1. В предишната среща у дома срещу тима на Маниса ФК, футболистите на Алтънорду имат една победа.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Алтънорду е в серия от 4 последователни поражения в Турция, а на собствения си терен е с 2 загуби.

Отборът на гостите от Маниса ФК записа равенство в предишната си среща в първенството на Турция, а далеч от дома има поражение в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.66