Алтънорду - Ерзурум ББ

ТФФ Първа Лига - Турция

26.02.2020 15:30

Прогноза:2
Коефициент:1.80 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за мача от 24-ия кръг на първенството в Турция в ТФФ Първа Лига между Алтънорду и Ерзурум ББ. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Алтая Алсанцак своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Ерзурум ББ.

Информация за предстоящата футболна среща:

Алтънорду

Футболистите на Алтънорду са 14-ти във временното подреждане със събрани 24 точки, постигнати след 5 победи, 9 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 двубоя са успели да отбележат 26 попадения във вратата на противниците си и са допуснали 34 гола в мрежата си. Пред собствените си горещи почитатели Алтънорду е играл 12 двубоя до момента, в които е записал 5 победи, 5 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 18-13.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Алтънорду са записали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са разписали в противниковата мрежа 11 попадения и са получили 14 гола от противниковите футболни тимове.

Ерзурум ББ

Гостуващият състав на Ерзурум ББ се намира на второ място в таблицата с актив от 42 точки, записани след 12 победи, 6 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните 23 мача е реализирал 26 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 17 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът е играл 11 срещи, в които има 3 победи, 4 равенства и 4 загуби, вкарал е 8 гола във вратата на приемащите го състави и е получил 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в ТФФ Първа Лига играчите на Ерзурум ББ са записали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 3 гола.

Алтънорду - Ерзурум ББ - преки мачове

В последните 3 изиграни срещи между двата противника, тимът на Алтънорду няма записана нито една победа, отбора на Ерзурум ББ е постигнал 2 успеха, а в един сблъсък двата състава са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 2-4. В последната среща на своя стадион Алтая Алсанцак срещу отбора на Ерзурум ББ, футболистите на Алтънорду нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините има загуба в предишния си мач в Турция, а у дома стигна до равенство в предишния си двубой.

Съставът на Ерзурум ББ има победа в предишната си среща в шампионата, а далеч от дома е в серия от 3 равенствa.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.80

bet365