Алмере Сити - ТОП Ос

Ерсте Дивизи - Нидерландия

15.09.2020 19:45

3 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.40 (среден)
bet365

Днес ще се играе двубоя между футболните състави на Алмере Сити и ТОП Ос от поредния кръг на текущото първенство в Ерсте Дивизи на Нидерландия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на ТОП Ос на Алмере Сити.

Факти и данни за предстоящия двубой:

Алмере Сити

Футболистите на Алмере Сити се намират на 6-та позиция в класирането с актив от 4 точки, след 1 победа и едно равенство, като състава все още няма загуба от началото на шампионата, като в изиграните 2 срещи са вкарали 6 попадения в противниковата врата и са допуснали 4 гола в собствената мрежа. На собствения си терен Алмере Сити има един мач до момента, в който има 1 равенство, като все още не се е разписал в противниковата врата и все още не е инкасирал нито един гол в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Алмере Сити имат на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са разписали 11 гола и са инкасирали 9 гола.

ТОП Ос

Гостуващият състав на ТОП Ос заема 18-то място в таблицата с 0 точки след 2 загуби от старта на новия сезон, като в изиграните 2 срещи е отбелязал 1 гола във вратата на съперниците си и е получил 5 гола във вратата си. Далеч от дома съставът е играл 1 мач, в който има 1 загуба, при голова разлика 0-3.

В предишните си 6 официални двубоя в Ерсте Дивизи съставът на ТОП има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7-12.

Алмере Сити - ТОП Ос - директни двубои

В последните 5 изиграни двубоя между двата тима, Алмере Сити е спечелил 2 успеха, отбора на ТОП Ос също има спечелени 2 победи, а в един мач двата отбора не са съумели да се победят, при обща голова разлика 9-9. В последните 2 двубоя на своя стадион Алмере Сити срещу отбора на ТОП, играчите на Алмере Сити са записали 2 успеха.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на Алмере Сити има успех в предишния кръг в шампионата, а на своя стадион постигна реми в предишната си среща.

Съставът на гостите е с 2 загуби в шампионата на Нидерландия, а като гост допусна поражение в последната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.40

bet365