Алма Ювентус Фано - Басано Виртус

Лега Про - Група В - Италия

27.08.2017 19:30

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.35 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за сблъсъка между отборите на Алма Ювентус Фано и Басано Виртус от поредния кръг на шампионата в Лега Про - Група В на Италия. Алма Ювентус Фано излизат срещу футболистите на Басано Виртус на домашния си стадион.

Накратко информацията за днешния футболен мач:

Алма Ювентус Фано

Домакините от Алма Ювентус Фано са 17-ти в класирането със събрани 39 точки, след 9 победи, 12 равенства и 17 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 38 двубоя имат отрицателна голова разлика 28-42. У дома тимът на Алма Ювентус Фано е играл 19 срещи, в които е записал 5 победи, 5 равенства и 9 загуби, при голова разлика 16-22.

В предишните си 6 официални двубоя в Лега Про - Група В футболистите на Алма Ювентус Фано са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 7 гола.

Басано Виртус

Гостуващият отбор на Басано Виртус се намира на 10-та позиция в таблицата с актив от 51 точки, постигнати след 13 победи, 12 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 38 двубоя е вкарал 48 гола в противниковата врата и е инкасирал 52 попадения във вратата си. Далеч от дома отборът е изиграл 19 мача, в които е записал 3 победи, 8 равенства и 8 загуби, отбелязал е 18 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 32 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Басано Виртус има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са записали 8 гола и са допуснали 6 попадения.

Алма Ювентус Фано - Басано Виртус - преки срещи

В последните 2 играни двубоя между двата противника, тимът на Алма Ювентус Фано има спечеленa една победа, отбора на Басано Виртус не е постигнал нито 1 победа, а в една среща двата състава не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 3-2. В предишната среща на своя терен срещу Басано Виртус, Домакините от Алма Ювентус Фано са постигнали една победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на Алма Ювентус Фано е в серия от 2 последователни успеха в шампионата, а на своя стадион има успех в предишния си мач.

Отборът на гостите допусна поражение в предишната си среща в Италия, а като гост допусна неуспех в предишния си мач.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.35

bet365