Алки Ороклини - АЕЛ Лимасол

Първа Дивизия - Кипър

14.01.2019 19:00

Прогноза:2
Коефициент:1.66 (среден)
bet365

За днешна прогноза ще дам прогноза за мача от поредния кръг на първенството в Първа Дивизия на Кипър между тимовете на Алки Ороклини и АЕЛ Лимасол. Играчите на Алки Ороклини приемат на противниковия отбор на АЕЛ Лимасол.

Накратко информацията за днешната среща:

Алки Ороклини

Домакините от Алки Ороклини се намират на 9-то място във временното класиране с 14 точки, натрупани след 4 победи, 2 равенства и 9 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 15 мача имат голова разлика 12-29. У дома Алки Ороклини е изиграл 7 срещи, в които има 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, реализирал е 6 гола във вратата на противниците си и е получил 12 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия играчите на Алки Ороклини са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-8.

АЕЛ Лимасол

Гостуващият тим на АЕЛ Лимасол е на второ място в класирането с общ актив от 34 точки, събрани след 11 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 срещи е вкарал 27 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 18 гола във вратата си. При гостуванията си тимът е изиграл 7 мача до момента, в които е записал 5 победи, 1 равенство и една загуба, реализирал е 10 гола във вратата на противниците си и е получил 7 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Лъвовете имат в актива си 4 победи и 2 загуби, като са вкарали в вратата на съперниците си 11 гола и са получили 13 попадения от своите противници.

Алки Ороклини - АЕЛ Лимасол - директни мачове

В предишните 3 изиграни срещи между двата състава, Алки Ороклини не е спечелил нито една победа, а АЕЛ Лимасол има постигнати 3 успеха, при обща голова разлика 3-12. В предишната среща у дома срещу отбора на АЕЛ Лимасол, футболистите на Алки Ороклини нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините стигна до равенство в последния кръг в Кипър, а при домакинствата си постигна победа в последната си среща.

Отборът на АЕЛ Лимасол постигна победа в последния си мач в Кипър, а на чужд терен има победа в последната си среща.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.66

bet365