Ал Вехда Мека - Ал Адал

Професионална Лига - Саудитска Арабия

12.12.2019 18:45

2 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.72 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за двубоя от 11-ия кръг на сезона в Професионална Лига на Саудитска Арабия между отборите на Ал Вехда Мека и Ал Адал. Рицарите на Мека посрещат противниковия отбор на Ал Адал.

Факти и статистика за предстоящата среща:

Ал Вехда Мека

Ал Вехда Мека са 5-ти в таблицата с актив от 18 точки, след 6 победи и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 10 двубоя са вкарали 11 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 10 гола в своята мрежа. У дома Рицарите на Мека е играл 5 мача до момента, в които е записал 3 победи и 2 загуби, вкарал е 5 попадения в противниковата врата и е получил 4 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Професионална Лига тимът на Ал Вехда Мека е постигнал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 5 гола.

Ал Адал

Отборът на гостите от Ал Адал е 14-ти в класирането с 8 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 9 двубоя има голова разлика 15-17. На чужд терен отборът има 4 мача досега, в които е записал едно равенство и 3 загуби и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 4-8.

В последните си 6 официални двубоя в Професионална Лига отборът на Ал Адал е записал една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вкарали в противниковата врата 8 гола и са получили 13 гола от противниковите състави.

Ал Вехда Мека - Ал Адал - преки двубои

.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Ал Вехда Мека постигна победа в предишната си среща в първенството, а на своя стадион е в серия от 3 последователни победи.

Съставът на гостите от Ал Адал записа реми в последната си среща в шампионата, а на чужд терен е с 3 последователни поражения.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.72

bet365