Ал Шарджа - Емирейтс Клуб

Про-Лига - ОАЕ

13.12.2018 17:30

4 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.25 (среден)
bet365

Днес ще се спра на футболната среща между тимовете на Ал Шарджа и Емирейтс Клуб от поредния кръг на настоящият сезон в ОАЕ в Про-Лига. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Емирейтс Клуб на домашния си стадион.

Факти и статистика за днешната среща:

Ал Шарджа

Домакините от Ал Шарджа заемат първо място във временното класиране с актив от 28 точки, след 8 победи и 4 равенства, като тима все още не е допуснал загуба от старта на първенството, като в изиграните 12 срещи са реализирали 30 попадения и са получили 15 попадения в собствената врата. На домашна сцена съставът на Ал Шарджа има 6 мача до момента, в които е записал 3 победи, 3 равенства и все още няма поражение у дома, при голова разлика 15-8.

В последните си 6 официални срещи в Про-Лига играчите на Кралете имат на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 13-9.

Емирейтс Клуб

Гостуващият тим на Емирейтс Клуб е 13-ти в класирането с актив от 9 точки, след 2 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 12 срещи е успял да отбележи 17 попадения в мрежата на противниците си и е позволил да му вкарат 30 гола в собствената мрежа. Навън тимът е изиграл 6 мача до момента, в които има едно равенство и 5 загуби и все още не е записал нито една победа навън, вкарал е 5 попадения във вратата на приемащите го тимове и е позволил да му отбележат 17 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Емирейтс Клуб има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 8-15.

Ал Шарджа - Емирейтс Клуб - преки двубои

В последните 5 сблъсъка между двата тима, тимът на Ал Шарджа е постигнал 3 победи, отбора на Емирейтс Клуб няма записана нито една победа, а в 2 срещи двата тима не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 8-5. В последните 2 мача пред своите фенове с отбора на Емирейтс Клуб, Домакините от Ал Шарджа имат 2 успеха.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Ал Шарджа постигна успех в предишния си мач в шампионата, а на своя стадион е с 2 последователни равни срещи.

Тимът на гостите стигна до реми в предишния кръг в ОАЕ, а далеч от дома е с 3 поражения.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.25

bet365