Ал Раед - Ал Файсали

Професионална Лига - Саудитска Арабия

17.08.2017 19:20

2 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.44 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за мача от 2-ия кръг на футболния сезон в Професионална Лига на Саудитска Арабия между съставите на Ал Раед и Ал Файсали. Футболистите на Ал Раед посрещат на гостуващия футболен отбор на Ал Файсали.

Накратко информацията за днешния сблъсък:

Ал Раед

Ал Раед са 8-ми в таблицата с временното класиране с нула точки след 1 загуба, като имат голова разлика 1-2. На домашна сцена Ал Раед все още не е изиграл нито една среща до момента, като все още не е вкарал нито едно попадение в противниковата врата и все още не е инкасирал нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Ал Раед е записал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 8-11.

Ал Файсали

Гостуващият състав на Ал Файсали е 12-ти в класирането с нула точки след 1 загуба, като е отбелязал 1 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 3 попадения в мрежата си. При визитите си съставът все още не е изиграл нито един мач досега, като все още не се е разписал в противниковата врата и все още не е допуснал нито един гол в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Професионална Лига играчите на Ал Файсали са записали една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са записали в противниковата врата 10 гола и са получили 12 гола от футболистите на противниците си.

Ал Раед - Ал Файсали - директни мачове

В последните 5 играни срещи между двата състава, Ал Раед има записани 3 победи, отбора на Ал Файсали не е постигнал нито една победа, а в 2 срещи двата отбора не са съумели да се победят, при обща голова разлика 11-4. В предишните 2 срещи у дома с отбора на Ал Файсали, играчите на Ал Раед са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините има поражение в последния кръг в Саудитска Арабия, а при домакинствата си има поражение в предишния си двубой.

Съставът на Ал Файсали има поражение в последния си двубой в Саудитска Арабия, а като гост постигна реми в последния си мач.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.44

bet365