Ал Насър Дубай - Ал Фуджейра

Про-Лига - ОАЕ

04.12.2018 17:30

2 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.84 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за двубоя от 12-ия кръг на текущият сезон в ОАЕ в Про-Лига между Ал Насър Дубай и Ал Фуджейра. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия отбор на Ал Фуджейра на домашния си стадион.

Факти и данни за днешната среща:

Ал Насър Дубай

Ал Насър Дубай са 10-ти във временното класиране с 12 точки, събрани след 3 победи, 3 равенства и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 11 двубоя имат отрицателна голова разлика 15-20. На домашна сцена Сините вълни има 5 мача до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 5 попадения във вратата на гостуващите състави и е позволил да му вкарат 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Про-Лига футболистите на Сините вълни са записали 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са вкарали в вратата на своите съперници 10 гола и са инкасирали 7 гола от футболистите на съперниците си.

Ал Фуджейра

Гостуващият отбор на Ал Фуджейра е 8-ми в таблицата с временното подреждане с 13 точки, събрани след 3 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 двубоя е отбелязал 20 гола в противниковата врата и е инкасирал 26 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът е играл 5 двубоя, в които има една победа и 4 загуби, при голова разлика 9-17.

В предишните си 6 официални двубоя в Про-Лига футболистите на Ал Фуджейра са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 13-16.

Ал Насър Дубай - Ал Фуджейра - преки срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата отбора, Ал Насър Дубай има постигнати 4 успеха, отбора на Ал Фуджейра няма нито една победа, а 1 среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 13-4. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу Ал Фуджейра, футболистите на Ал Насър Дубай имат 2 победи.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините има поражение в предишната си среща в шампионата, а у дома постигна победа в последния си мач.

Тимът на гостите постигна равенство в предишния си мач в първенството, а като гост е с 2 последователни загуби.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.84

bet365