Ал Итихад Александрия - Ел Мокавлун

Висша Лига - Египет

31.07.2018 19:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:2.00 (среден)

През днешният ден ще се състои футболната среща от 35-ия кръг на настоящето футболно първенство в Египет в турнира Висша Лига между съставите на Ал Итихад Александрия и Ел Мокавлун. Ал Итихад Александрия приемат на своя терен гостуващия футболен отбор на Ел Мокавлун.

Статистика за днешния двубой:

Ал Итихад Александрия

Ал Итихад Александрия се намират на 11-та позиция в таблицата със събрани 41 точки, постигнати след 9 победи, 14 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 34 мача имат голова разлика 41-43. Пред собствените си горещи почитатели тимът на Ал Итихад Александрия има 16 мача досега, в които има 5 победи, 7 равенства и 4 загуби, вкарал е 23 попадения в противниковата мрежа и е получил 19 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Кралят на града са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вкарали в мрежата на противниците си 8 попадения и са получили 7 попадения от противниковите футболни тимове.

Ел Мокавлун

Тимът на гостите от Ел Мокавлун е на 10-то място във временното класиране със събрани 42 точки, записани след 10 победи, 12 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 34 двубоя има голова разлика 42-49. Като гост тимът има 17 двубоя до момента, в които има 6 победи, 4 равенства и 7 загуби, вкарал е 23 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 28 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига отборът на Ел Мокавлун е записал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали в вратата на своите съперници 6 гола и са получили 9 гола от играчите на противниците си.

Ал Итихад Александрия - Ел Мокавлун - директни мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата тима, Кралят на града е спечелил 2 успеха, отбора на Ел Мокавлун също има записани 2 победи, а една среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 8-8. В последните 2 двубоя у дома с Ел Мокавлун, Домакините от Ал Итихад Александрия са записали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на Ал Итихад Александрия постигна равенство в предишния си двубой в първенството на Египет, а на собствения си стадион е с 2 последователни ремита.

Съставът на Ел Мокавлун има неуспех в последната си среща в първенството на Египет, а като гост има успех в последния си мач.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 2.00