Ал Хала - Ийст Рифа

Висша Лига - Бахрейн

13.02.2020 18:20

0 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:2
Коефициент:2.00 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболния двубой между съставите на Ал Хала и Ийст Рифа от 8-ия кръг на футболния шампионат в Бахрейн в Висша Лига. Ал Хала посрещат на гостуващия футболен отбор на Ийст Рифа.

Накратко информацията за предстоящата футболна среща:

Ал Хала

Домакините от Ал Хала се намират на 10-та позиция в класирането със събрани 5 точки, след 1 победа, 2 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните 7 мача са вкарали 7 гола в мрежата на противниците си и са допуснали 13 попадения в собствената мрежа. На собствения си стадион Ал Хала е изиграл 2 срещи, в които има една победа и 1 загуба, отбелязал е 5 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат само един гол в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Ал Хала има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6-9.

Ийст Рифа

Гостуващият тим на Ийст Рифа е 4-ти в таблицата с актив от 10 точки, постигнати след 3 победи, 1 равенство и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните 7 срещи е реализирал 8 гола в противниковата врата и е инкасирал 9 гола в своята врата. Далеч от дома тимът е играл 2 срещи, в които има 2 последователни поражения, реализирал е само едно попадение в противниковата врата и е получил 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига съставът на Ийст Рифа е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 8 гола.

Ал Хала - Ийст Рифа - директни срещи

В предишните 5 срещи между двата противника, Ал Хала има спечелени 2 успеха, отбора на Ийст Рифа също има спечелени 2 успеха, а в един сблъсък двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 6-5. В последните 2 двубоя на своя стадион с състава на Ийст Рифа, Домакините от Ал Хала са постигнали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на Ал Хала има неуспех в предишния кръг в шампионата на Бахрейн, а на своя стадион допусна загуба в предишния си мач.

Тимът на гостите от Ийст Рифа допусна поражение в последния кръг в шампионата, а далеч от дома е в серия от 3 последователни загуби.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 2.00

bet365