Академико Визеу - Насионал Мадейра

Сегунда Лига - Португалия

05.01.2020 17:00

0 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.57 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболната среща от 15-ия кръг на сезона в Сегунда Лига на Португалия между съставите на Академико Визеу и Насионал Мадейра. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Черно-белите на своя терен.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Академико Визеу

Академико Визеу са 9-ти в таблицата с 19 точки, събрани след 5 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя са вкарали 14 гола във вратата на съперниците си и са инкасирали 16 гола в мрежата си. На собствения си терен Академико Визеу има 6 мача досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, реализирал е 6 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Лига отборът на Академико Визеу е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са разписали в мрежата на своите съперници 7 попадения и са инкасирали 9 гола от футболистите на своите съперници.

Насионал Мадейра

Гостуващият отбор на Насионал Мадейра се намира на втора позиция във временното подреждане с 31 точки, след 9 победи, 4 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 14 срещи е вкарал 21 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 9 гола в мрежата си. Навън съставът е изиграл 7 мача до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 1 загуба, вкарал е 9 гола в мрежата на противниците си и е позволил да му отбележат 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Черно-белите има в актива си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са вкарали в вратата на съперниците си 7 попадения и са допуснали 3 гола от противниковите отбори.

Академико Визеу - Насионал Мадейра - преки мачове

В предишните 2 сблъсъка между двата отбора, тимът на Академико Визеу няма постигната нито 1 победа, Насионал Мадейра има постигнатa една победа, а в 1 среща двата съперника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 3-5. В предишната среща у дома срещу отбора на Насионал Мадейра, футболистите на Академико Визеу нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на Академико Визеу стигна до реми в предишната си среща в Португалия, а на собствения си терен има победа в предишната си среща.

Отборът на гостите е с 4 последователни победи в първенството, а като гост е с 2 победи.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.57

bet365