Аалесунд - Тромсьо

Типелиген - Норвегия

02.04.2012 20:00

0 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.30 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните тимове на Аалесунд и Тромсьо от поредния кръг на първенството в Типелиген на Норвегия.

Информация за днешния двубой:

Аалесунд

Футболистите на отбора домакин се намират на 9-то място във временното подреждане с една точка, след 1 равенство, като са успели да реализират 0 гола в противниковата врата и са получили 0 гола в своята врата. На домашна сцена тимът все още не е изиграл нито един мач досега, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 официални срещи в Типелиген футболистите на AaFK имат в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 9-6.

Тромсьо

Гостуващият състав на Тромсьо е 4-ти в класирането с 3 точки, след 1 победа от започването на новото първенство, като има положителна голова разлика 1-0. На чужд терен тимът все още не е изиграл нито един мач досега, при обща голова разлика 0-0.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Тромсьо са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали 13 гола и са допуснали 3 гола.

Аалесунд - Тромсьо - преки двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата тима, тимът на Аалесунд има постигнати 3 успеха, а състава на Тромсьо има постигнати 2 успеха, при обща голова разлика 5-4. В последните 2 срещи пред своите почитатели с тима на TIL, играчите на Аалесунд са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Аалесунд постигна равенство в последната си среща в първенството, а у дома е в серия от 3 поредни победи.

Съставът на гостите победи в последната си среща отборът на Фредрикстад с 1-0, а преди това има загуба и равенство, също като домакин.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.30

bet365