АС Оулу - ТПВ Тампере

Икьонен - Финландия

06.07.2019 17:00

3 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.40 (среден)
bet365

През днешният ден ще се състои мача от 13-ия кръг на футболния сезон в Финландия в турнира Икьонен между съставите на АС Оулу и ТПВ Тампере. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу ТПВ Тампере на Рати.

Информация за днешния футболен мач:

АС Оулу

АС Оулу са 6-ти в таблицата с актив от 16 точки, събрани след 4 победи, 4 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 12 срещи имат положителна голова разлика 12-7. Пред собствените си верни привърженици тимът е изиграл 6 мача досега, в които е записал 4 равенства и 2 загуби и все още са без победа у дома, при голова разлика 2-4.

В последните си 6 официални мача в Икьонен отборът на АС Оулу е постигнал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-5.

ТПВ Тампере

Гостуващият отбор на ТПВ Тампере е на 7-мо място в таблицата с временното подреждане с 10 точки, след 2 победи, 4 равенства и 6 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 12 срещи е реализирал 8 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 17 гола в мрежата си. Далеч от дома отборът е изиграл 5 мача до момента, в които е записал 2 равенства и 3 загуби и все още няма нито една победа навън, реализирал е 3 гола във вратата на противниците си и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на ТПВ Тампере е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5-10.

АС Оулу - ТПВ Тампере - директни срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата съперника, АС Оулу има спечелени 3 победи, ТПВ Тампере има спечеленa една победа, а в 1 мач двата отбора са завършили наравно, при обща голова разлика 10-5. В предишните 2 срещи у дома срещу състава на ТПВ Тампере, футболистите на АС Оулу нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от АС Оулу допусна поражение в последния кръг в шампионата, а у дома постигна равенство в последната си среща.

Съставът на гостите е с 3 поражения в шампионата на Финландия, а на чужд терен има поражение в предишната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.40

bet365